Politica de retur

În această secțiune aveți detalii despre modalitățile și condițiile de returnare a produselor achiziționate de la SC HUBERTUS JAGD SRL.

Produse achiziționate la distanță:

Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Se recomanda utilizarea aceluiași serviciu de transport utilizat pentru recepționarea produselor.

În ART. 12 se menționează ca produsele se pot returna, în ambalajul original și în aceeași stare în care au fost recepționate, fără urme de utilizare, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care le-au însoțit, împreună cu o copie a facturii de achiziție, în termen de 14 zile de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. S.C. HUBERTUS JAGD  S.R.L. va înapoia contravaloarea comenzii în cel mai scurt timp posibil dar nu mai târziu de 14 zile de la data denunțării în scris a contractului. Încheierea contractului are loc în momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmării automate de primire a acestei comenzi.

Plata transportului pentru retur revine în sarcina clientului.

Adresa pentru retur este : Hubertus Jagd, Str Principatele Unite, nr. 65, Sector 4, București,  România, telefon  0775 177 278.

Pentru a returna un produs, vă rugăm să descărcați formularul de retur și să-l expediați împreună cu produsele returnate.

NU SE ACCEPTĂ PENTRU RETURNARE produsele purtate, folosite, cu etichete rupte, ambalaje deteriorate etc.

Produse cu vicii de fabricație:

În eventualitatea în care produsul achiziționat prezintă vicii de fabricație, acesta va fi înlocuit pe loc cu un produs nou, cu condiția notificării în scris a S.C. HUBERTUS JAGD S.R.L. sau prezentarea la sediul societății cu produsul respectiv în termen de 48 de ore de la primirea produsului.

Produse neconforme cu specificațiile de pe site:

Produsele care nu sunt conforme specificațiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fără implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, în urma unei notificări scrise în care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau înlocuirea cu unul conform. Dacă S.C. HUBERTUS JAGD  S.R.L. nu poate înlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

Produse ce v-au fost livrate greșit:

Dacă ați primit un alt produs decât cel pe care l-ați comandat vă rugăm să semnalați în cel mai scurt timp posibil acest lucru, pentru a returna produsul și a primi produsul corect. Toate costurile de retur și transport al produsului corect vor fi suportate de S.C. HUBERTUS JAGD  S.R.L..

Condiții generale de returnare:

Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neînțelegerile, coletul va fi fotografiat și se va întocmi împreună cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal în care se va specifica starea coletului.

S.C. HUBERTUS JAGD  S.R.L. poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fără ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea inițială, care pot avea o valoare între 0 și 50% din valoarea inițială a produsului.

S.C. HUBERTUS JAGD  S.R.L. nu ridică coletele trimise prin Poșta Română, de la oficiile poștale. Decizia de asigurare sau nu a coletului pe durata transportului de la client către S.C. HUBERTUS JAGD  S.R.L. cade în sarcina Clientului.