Despre noi

Suntem o echipă tânără, care a studiat în permanență, animați de pasiunea pentru natură, viața sălbatică, outdoor și tehnologie de ultimă oră. Ne ghidăm după un concept fidel care să aducă clienților o selecție cât mai completă și complexă de produse din gama de electronică avansată, îmbinată de servicii de consultanță de specialitate precum și un studiu amănunțit al raportului calitate-preț.

Cerințele clienților sunt o provocare pentru noi astfel că noi încercăm să răspundem solicitărilor într-un mod cât mai profesionist, ireproșabil.

Înainte să le supunem vânzării, testăm toate produsele astfel încât experiența clientului să fie una conform așteptărilor.

Aducem toată această tehnologie mai aproape de clienții noștri și încercăm să fim tot timpul la curent cu ultimele apariții în domeniu.

Tehnologia de monitorizare, atât  pe timp de zi cât și de noapte, poate fi folosită în diferite domenii de activitate, cum ar fi: protecția unor depozite, case de vacanță, ferme diverse, șantiere, stupine, paza drumurilor forestiere, studierea habitatului și a etologiei multor specii de animale.

Suntem importatorii brandurilor promovate pe site-ul nostru.