Camera Wi-FI Home Guard W1


1.299,00 lei

Camera Wi-FI Home Guard W1

W1 HomeGuard WiFi 12MP Full HD al UOVision vă va satisface nevoile de supraveghere internă sau de afaceri – și toate la un preț accesibil.Unitatea camerei foto trimite rapid fotografii și videoclipuri de înaltă rezoluție către o aplicație din smartphone-ul dvs. și către un portal web numit LinckEazi – un serviciu cloud complet gratuit. Se conectează cu ușurință la rețeaua WIFI deja existentă și nu există costuri suplimentare de rețea pentru cameră. Camera poate fi utilizată atât în ​​exterior, cât și în interior. LinckEazi primește rapid imaginile de la camera dvs. și oferă o imagine de ansamblu foarte bună asupra setărilor camerei, structurând imaginile într-un mod optim, indiferent de câte camere utilizați.

Aveți acces complet la imaginile și videoclipurile camerei și puteți modifica orice setări de la LinckEazi oriunde vă aflați în lume.

Calitate foto și video:

UOVision W1 HomeGuard WiFi oferă o calitate a imaginii foarte ridicată, indiferent dacă este zi sau noapte. Camera poate fi setată în următoarele rezoluții: 3MP, 5MP, 8MP, 10MP, 12MP. Camera poate fi setată să facă 1-10 fotografii succesiv în timpul detectării. Calitatea video este reglabilă în trei rezoluții diferite, 1080P (Full HD) sau 720P și VGA, toate trei cu înregistrare de sunet.

Noaptea, camera face fotografii alb-negru, aceasta pentru a nu speria animalele sau a expune camera la detectarea umană. Camera este echipată cu un bliț IR nou dezvoltat, LED-ul de mare putere (IR negru), care oferă un flux de lumină mult mai fin decât înainte, cu o rază de acțiune de aproximativ 18 metri. Reglabil în 2 puncte forte diferite.

Funcționalitate TRIMITERE :

W1 HomeGuard WiFi trimite imagini și videoclipuri de înaltă rezoluție către APP și portalul web. Camera poate transmite videoclipuri cu următoarea durată și rezoluție: 1080HD complet 10 secunde, 720HD 15 secunde și WVGA 20 secunde chiar înregistrarea sunetului în toate setările de rezoluție.

SKU: W1 Categorie: